Dagen efter sammandrabbningen

Hur har dagen efter sammandrabbningen varit? Jag förstår att ni undrar för det klart att det som hände i förrgår inte tillhör vanligheten. Om det alltid skulle vara sådana laddningar i en flock så blir det väldigt stressigt och jobbigt, och då skulle glädjen med att ha flera hundar vara helt borta. Som jag skrev i kommentarerna så ville flocken komma samman betydligt fortare än jag kanske var beredd på, alla ville sova tillsammans i sovrummet. Det är ju precis så som flockar gör, släpper och går vidare.

Jag har också släppt det men det är klart att jag är uppmärksam. Yenna är i åldern när allt är möjligt, världen, här kommer jag! Samtidigt så har hon inte den inre tryggheten ännu, den som kommer med ålder o erfarenhet. Den fångar hon upp i min närvaro… Unny har blivit mogen o ser till att undvika konflikter vilket är så skönt att se. Snart springer de efter frisbee igen tillsammans.

Precis när vi var färdiga för promenad idag så ringer de från SLU. Hundarna blev stående o undrade varför jag fastnade i telefonen. Visst har det funnits funderingar men ekvationen har inte riktigt gått ihop. En dubbelparning ger mer långvarig spänning och den riktigt tänjer på sig. Vi har ett resultat!!! Ja det hade jag fått reda på via mail igår kväll men inte svaret. Nu kom svaret och det fick mig att rysa i hela kroppen!

Optimal utdelning på en dubbelparning, så kul!!! En tik och ena hanen har pappa Indy och den andre hanen och den avlivade tiken har Ellyot som pappa. Hanarna som var så lika till utseendet men inte till sättet, det är lätt att bli lurad på deras yttre men deras personligheter är olika. Och det stämmer så väl med papporna. Jag hade mentalt ställt in mig på att alla hade samma pappa… men en valp har varit lite annorlunda. Mamma Yster har sin flicka och så har killarna varsin pappa!

Extra glad o upprymd gick vi allesammans, jag, fem hundar o tre valpar ner till stranden och solen lyste. Helt underbart! En valp klättrade högt upp på stenarna, precis som pappa gör 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *