Många gånger har jag ifrågasatt mig, jag skulle ju inte ha en valp nu… o så fick juvelen ändå stanna för att hon var lugn 😝Jag är lurad, det känns som om jag har köpt grisen i säcken. Juvel…???? jo, lite tid kvar finns det för ankungen. Lugn….???? 😂😂😂😂🤣 Även begreppet att hon är lugn när hon som….???? Om hon sover!!!! Falsk marknadsföring och jag kan inte ens lämna tillbaka henne till uppfödaren.

Igår kväll så kände jag dock ett lugn det går att ha sladdar framme igen, inga kisspölar på golvet på länge, kanske kan mattan komma på plats igen och det är ju egentligen mindre världsliga problem. För hon är helt underbar och det bästa med henne är all glädje och närvaro. Vilken tjej  

Vaknar åter i morse av en alldeles för pigg valp, hon är så exalterad och tycker att jag absolut ska vakna. Tricket är då att låtsas sova men det är lättare sagt när hon hoppar och far som en gummiboll i sängen. Jag öppnar min trötta ögon och ser att det ligger en present i sängen. Nu förstår jag vad hon så stolt vill visa mig. En liten musunge ligger på min kudde… Tack älskade juvel för den fina morgongåvan! Jag säger JA